Covid-19/ Sërish rënie e numri të viktimave në Itali, dy herë më pak infèksione se dje

Italia ka njohur një tjetër rënie të lehtë sa ju përket shifrave nga pasojat e Covid-19 që sot ka hyrë në ditën e 101 që nga nisja e pándemisë. Në 24 orët e fundit janë shënuar 60 viktíma dhe 178 raste pozitive. Ndërkohë janë shëruar 848 persona.

Bilanci i djeshëm ka rëgjistruar 75 viktíma në shtetin fqinj duke vijuar me uljen graduale të këtyre shifrave në krahasim me një ditë më parë.

Përhapja e korònavirusit gjithashtu ngadalësohet në Lombardi. Dy ditë më parë kishte 111 humbje jetësh dhe 416 raste pozitive me Covid-19.

ko