Lobimet për të coptuar Kosovën, Nishani: Eshtë e qartë arsyeja e turravrapit të Gangsterrit të Shqipërisë me çarter privat në Paris!

Ish-Presidenti i Republikës, Bujar Nishani ka reaguar pas publikimit në media të përpjekjeve për të coptuar Kosovën.

Nishani shkruan në një postim në faqen e tij në Facebook se, pas publikimit të BIRN dhe medias së pavarur në Kosovë, ku denoncohet lobimi në Francë, për të copëtuar Kosovën, besoj se është e qartë arsyeja e turravrapit të Gangsterrit të Shqipërisë me çarter privat në Paris!

Postimi i plotë i ish-Presidentit Nishani

Pas publikimit të BIRN dhe medias së pavarur në Kosovë, ku denoncohet lobimi në Francë, për të copëtuar Kosovën, besoj se është e qartë arsyeja e turravrapit të Gangsterrit të Shqipërisë me çarter privat në Paris!

Tradhëtia nuk duhet bërë, paskëtaj edhe “sikur të fluturosh”, nuk e mbulon dot !

Tradhëtia nuk fshihet, sado të përpiqet tradhëtari, ajo gjithmonë del mbi ujë, se është tapë e kalbur !

#TëRingremëShqipërinë ????????