Zhduket prej 3 ditësh i riu në Vlorë, shkoi për të marrë rrogën në fasoneri…

Një i ri është zhdukur që prej ditës së hënë në qytetin e Vlorës. Sipas burimeve, i riu  i identifikuar si Martin Seleni kishte shkuar për të marrë rrogën në një fasoneri ku punonte, dhe prej asaj dite nuk ka më asnjë kontakt me familjarët e tij.

Ata kanë bërë denoncimin në polici në lidhje me rastin, ndërkohë që nuk dihet se çfarë ka ndodhur me fatin e të riut.

Familja ka publikuar dhe fotot e të riut, që në rast se kanë informacion qytetarët të mund të ndihmojnë në gjetjen e tij.

seleni