Video/ Dr.Pipero e pranon: Nuk ka komitet ekspertësh për Covid-19, vendos veterineri nga Surreli

Mjkeu Pëllumb Pipero pranoi mbrëmë se nuk ka komitet ekspertësh për Covid-19. Kur u pyet nga Çim Peka se, “kush është kryetari i ekspertëve të Covid-19″, Pipero nuk pranoi të flasë.

“Me zë dhe figurë. Nuk ka komitet ekspertësh, për COVID-19 vendos veterineri nga Surreli. Eshtë sekret emri më thotë Dr Pipero 🙈🙈🙈👇👇”, shkruan Çim Peka në një postim në Facebook ku ka publikuar edhe deklaratën e dr. Piperos gjatë intervistës së tij për SyriTv.

Me ze dhe figure. Nuk ka komitet ekspertesh, per COVID 19 vendos veterineri nga Surreli. Eshte sekret emri me thote Dr Pipero 🙈🙈🙈👇👇

Gepostet von Cim Peka am Montag, 4. Mai 2020