Veliaj dhe Mazniku paditen në SPAK

Përfaqësues të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar kanë depozituar zyrtarisht kallëzimin penal ndaj kryebashkiakut të Tiranës Erion Veliaj dhe zv.kryebashkiakut Arbjan Mazniku.

Bashkia e Tiranës akuzohet nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit pasi kërkon ta shembë atë dhe të ndërtojë një teatër tërësisht të ri modern ku të ketë edhe ambiente për të ruajtur traditën e Teatrit.

Po kallëzimi është edhe për pronën pasi dyshohet se projekti do të përfshijë një pjesë shtetërore të Teatrit për t’ia dhënë privatit.