Tronditëse! Bëjnë tenderin, ndajnë paratë e nuk sjellin mallin por bëjnë likujdimin sikur ka ardhur!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar ka publikuar mesazhin e një zyrtari, i cili shkruan për, dy kontrata të QSUT, përkatësisht Medison shpk dhe Fedos shpk. Sipas mediave kjo e dyta është në prill dhe e përfshirë si kontratë sekrete.

E verteta është se të dy kontratat janë lidhur në janar të këtij viti. Të dy kontratat bëjnë fjalë për lëndë kimike radioaktive.

Skandali është se këto dy kompani realisht, ligjërisht dhe fizikisht asgjë. Nuk ka asnjë hyrje në magazinë.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Tronditese!
Bejne tenderin, ndajne parate e nuk sjellin mallin por bejne likujdimin sikur ka ardhur!

Joti dhe ndrikull Hajnia Maska thyejne çdo rekord! sb

Pershendetje Doktor. Uroj te jeni mire familjarisht. Po Ju percjell nje info nga mjeku digital ne lidhje me lendet radioaktive dhe hyrjet fiktive ne magazine ne QSUT

Mirmbrema Doktor. Uroj te jeni mire me shendet! Ju shkruaj ne lidhje me dy kontrata te QSUT, perkatesisht Medison shpk dhe Fedos shpk. Sipas mediave kjo e dyta eshte ne prill dhe e perfshire si kontrate sekrete.

E verteta eshte se te dy kontratat jane lidhur ne janar te ketij viti. Te dy kontratat bejne fjale per lende kimike radioaktive.

Disa pajisje perdorin lende radioaktive si reagent dhe keto pajisje jane te mjekesise berthamore, si shitografi (per skeleton), radio terapi (reset) e onkologjise, etj etj.

Skandali eshte se keto dy kompani realisht, ligjerisht dhe fizikisht asgje. Nuk ka asnje hyrje ne magazine.

Pajisjet jane likujduar sistematikisht nga drejtori i IT ne QSUT Rezart Veipi. Personat pergjegjes refuzojne tja firmosin likuidimin dhe raportet e punes per keto dy kompani.

Rezart Veipi u be muaji i 4 qe i ben dhe i firmos likuidimet vete pasi kompanite nuk kane sjelle asgje.
Ju lutem anonim!