Protestuan paralelisht me Tiranën, arrèstohet kreu i FRPD në Durrës dhe 3 të rinj

Paralelisht me pròtestën në Tiranë, janë zhvilluar tubime edhe në qytetin Shkodrës dhe të Durrësit kundër prishjes së Teatrit Kombëtar.

Në qytetin bregdetar të Durrësit ka pasur edhe arrèstime ku mësohet për 4 persona që janë shoqëruar, mes tyre edhe kreu i FRPD Durrës, Artion Barjamaj.

Fotot e mëposhtme i përkasin momentit të shqoqërimit të tij, ndërsa ende janë të paqarta rrethanat dhe shkaqet ndërsa gjatë futjes së tij në mjetin e policisë, dëgjoheshin thirrjet ‘poshtë diktatura’.

3 4 600x303 1