Pollo: Njoftimi i qeverisë evokon kujtime të errëta të ateizimit shtetëror komunist

Genc Pollo, ish-deputet i PD, e ka gjetur krejtësisht të pavend, një njoftim të lëshuar së fundmi nga Ministria e Shëndetësisë, ku qytetarëve shqiptarë iu kërkohet të respektojnë distancimin social dhe si shembull iu jepen vende të populluara, “të tilla si grumbullimet fetare”!

Pollo gjykon se “njoftimi i Qeverisë për të shmangur specifikisht grumbullimet vetëm në kisha e xhami, evokon kujtime të errëta të ateizimit shtetëror komunist dhe masakrën mbi klerin e besimin me kulm në vitin 1967. Ai njoftim duhet hequr urgjent, përgjegjësit – pasoja!”.

Njoftimi i Ministrisë së Shëndetësisë:

auto Screenshot 71588579642