Pas koronavirusit Boris Johnson shfaq probleme të rënda shëndetësore

Koronavirusi duket se ka lënë pasoja serioze për Kryeministrin e Britanisë, Boris Xhonson.

Ky i fundit është ankuar se ka pasur probleme në sy, dhe këto shqetësime janë vënë re pas kësaj situate.

Ai kishte qëndruar disa ditë në repartin e kujdesit intensiv pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore nga virusi i ri.

Sidoqoftë, ai u shërua dhe u kthye në punë, duke i falënderuar mjekët për punën e madhe.

Për më tepër, këshilltari i lartë i tij, Dominic Cummings, ka thënë se arsyeja pse kishte udhëtuar gati 100 kilometra gjatë karantinës ishte për të testuar sytë, shkruan BBC.