Komiteti i ekspertëve, teatri personal i kryeministrit

Bardh SPAHIA

Rama shpall kryetaren e komitetit teknik të ekspertëve për situatën e Covid-19, zv.ministren e shëndetësisë. Por ky “anëtari-kryeministër” e mbledh komitetin dhe u jep leje të flasin me rradhë, përfshi “kryetaren” e komitetit.

Sukseset që renditen janë qershia mbi tortë. Vetëm arritje dhe asgjë për t’u rishikuar a reflektuar! Madje edhe faktet se Covidi është shfaqur që në janar (kontrollet imazherike dhe mbi 62% e rasteve virale të testuara si JO grip) nuk vlejnë. Të rrojë partia e vazhdojmë sipas skenarit!