Ish-deputeti: Propaganda nuk ushqen njerëzit, por egon e kllounit që kemi në qeveri

Ish-deputeti i PD, Endri Hasa shkruan në një postim në Facebook se, Shqipëria është e fundit në rajon për mbështetjen e qytetarëve dhe biznesit, propaganda nuk ushqen njerëzit, por egon e kllounit që kemi në qeveri.

Postimi i ish-deputetit Endri Hasa

Propaganda nuk të ushqen, propaganda nuk e mban gjallë ekonominë. Propaganda ushqen vetëm egon e kllounit 🤡 që kemi në qeveri.
Shqipëria ka mbështetjen më të ulët në rajon për qytetarët dhe bizneset sepse kryeministri ka hall vetëm si të aktrojë në Facebook.
Duhet një qeveri e përgjegjshme dhe pa kllouna 🤡 që të mos mendojë për oligarkët por të mendojë njerëzit dhe bizneset në nevojë.
Edi Rama 🤡 është veçse një #kryeministeriskaduar