Edvin Mafia përdor e-Albania për të abuzuar me të dhënat personale

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili denoncon ndërhyrjen e qeverisë deri në të dhënat e ashtuquajtura “personale” të qytetarëve të Shqipërisë.  “Nderim qytetarit guximtar për reagimin e tij dinjitoz!”, shkruan Berisha.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Edvin Mafia perdor E-Albania per te abuzuar me te dhenat tuaja personale!

Lexoni mesazhet qe dergon nepermjet kesaj platforme por edhe pergjigjen e merituar dhe te guximshme qe i japin kryehorrit qe perdor fatkeqesine natyrore per te hyre ne jeten tuaj personale.

Nderim qytetarit guximtar per reagimin e tij dinjitoz! sb

Ja per cfar I perdorin Te dhenat tona Doktor qe ne nga halli I kemi dhene Tek e-Albania.
Eshte skandal e ndihemi te tradhtuar nga shteti jone se keto te dhena mund te perfudnojne ne Dore te banditetve qe kane lidhje me qeverine.

Ja edhe pergjigjja ime ne portalin e qeverise . Respekte per ju edhe per cfar keni bere 8 vite ne qeverisjen tuaj per kombin Shqipetare qe Ky filo serbi na kthej mbrapa .A.S