Budinai diskrediton pseudoartistin Imami: Nuk mund të flas me ju, ju jeni bashkëpunëtorë në krim

Shembja e Teatrit Kombëtar është kthyer tashme në debatin më të nxehtë të aktualitetit në vend.

Mbrëmjen e sotme regjisori Edmond Budina është përplasur me aktorin Artan Imami, të cilin e quajti hajdut dhe bashkëpunëtorë në krim, në lidhje me shembjen e Teatrit Kombëtar.

Budina teksa fliste në një lidhje me Skype po tregonte se çfarë ndodhi gjatë protestës së sotme dhe me çështjen e Teatrit Kombëtar, por u ndërpre nga Imami.

Budina e quajti gënjeshtar aktorin si dhe bashkëpunues në shembjen e Teatrit Kombëtar

Pjesë nga debati

Edmond Budina: Kush flet aty, kush jeni ju?

Artan Imami: Jam Imami, Artan Imami…

Edmond Budina: Jo jo, shikoni, unë nuk mund të flas me ju, nuk dua të flas me ju sepse ju jeni bashkëpunëtorë në krim, dhe me ata aty…

Artan Imami: Ti gënjen.

Edmond Budina: Gënjen ti Artan se ti nuk ishe këtu…

Artan Imami: U takuam dhe kemi qenë dëshmitarë. Kur të thashë unë që do vij të marr këmishat e tua, më the hajde hajdeni se jua rregullojmë ne.

Edmond Budina: T’ju vijë turp.

Artan Imami: T’ju vijë turp juve…se keni uzurpuar një pronë publike për dy vite e ca.

Edmond Budina: Ore ju lutem do ma hiqni atë.

Eni Vasili: Ju lutem se ju kemi marrë për intervistë.

Edmond Budina: Hajde bëfshi natën e mirë….ika.

Artan Imami: S’kam ardhur këtu të dëgjoj monologun tënd.

Eni Vasili: Ju lutem dua të mbaroni intervistën.

(mbyllet linja me Budinën).

Artan Imami: Ju lutem…. T’ju tregoj ky njeriu këtu…

Eni Vasili: Jo jo nuk do flasim për zotin Budina….ai nuk është këtu.

Artan Imami: Jo, jo po duhet ta dini…

Eni Vasili: Nuk është e drejtë se ai nuk është këtu…

Artan Imami: Pse, se keni hall se ikën ai? Ikën ai se ka frikë…