Babëzia e qeveritarëve po cënon çdo ditë shëndetin dhe jetën e bluzave të bardha

Nga Albana VOKSHI

Sot, dy mjekë të tjerë, në qendrën shëndetësore nr. 9 Tiranë, kanë rezultuar me COVID19. Maskat e skaduara që në 2011 nuk i kanë mbrojtur dot mjekët që dyshohet që e kanë marre virusin nga pacientë.

Ditet e fundit janë rreth 30 mjekë e infermierë në QSUT pjesa më e madhe në pavionin e sëmundjeve interne.

25 mln Euro tendera në shëndetësi për përballimin e Coronavirus COVID 19, kanë shkuar në kontrata sekrete për klientët e Qeverisë, ndërkohë që stafi mjekësor është i pambrojtur në vijën e parë të betejës me virusin, me maska te skaduara, pa veshje apo mjete të pështatshme.

Babëzia e qeveritarëve po cënon cdo ditë shëndetin dhe jetën e bluzave të bardha.

Shpërdorimi i parave të shëndetit të qytetarëve është krim e duhet ndëshkuar.

#NdëshkimPërCdoKrim