Paloka: Rama ja doli ta bëjë policinë më qesharake dhe më të urryer edhe se ajo e diktaturës…!

Nënkryetari i PD, Edi Paloka shkruan në një postim në Facebook se, Rama ja doli ta bëjë policinë më qesharake dhë më të urryer edhe se ajo e diktaturës…!

Posimi i Palokës

POLICIA duhet te luftoje krimin e te mbroje e respektoje qytetarin. Policia e Rames ben pikerisht te kunderten.

Rama ja doli ta bej POLICINE me qesharake e me te urryer edhe se ajo e diktatures…!

83084555