Zyrtarët e Ramës pranojnë krimin ndaj shqiptarëve për Covid-19!

Nga Edi PALOKA

Sa burg parashikon Kodi Penal per ata qe me vetedije kane fshehur perhapjen e COVID-19 ne Shqiperi perpara se ta shpallnin zyrtarisht?

Sa vite burg duhet te bej Edvin Rama qe jo vetem e fshehu me vetedije kete fakt por dhe tallej e perqeshte opoziten qe i kerkonte te merrte masa nderkohe?

Brenda pak ditesh, zyrtaret e Rames kane pranuar se kane qene ne dijeni te faktit se te infektuarit e pare me COVID-19 ne Shqiperi kane rezultuar qe me date 28 shkurt, por kjo ju eshte mbajtur e fshehte shqiptareve.

Fillimisht Silva Bino dhe sot A. Fico kane pranuar daten 28 shkurt si fillimin e epidemise ne vendin tone. Shihni grafikun e paraqitur sot nga drejtoresha e Rames per kurben e infeksionit ne Shqiperi, fillon me date 28 shkurt, te njejten date te pranuar pak dite me pare dhe nga Bino!

Po me sa duket, me urdher te Rames , vetem me daten 9 mars u deklarua zyrtarisht rasti i pare me corona virus ne Shqiperi.

Dje “parlamenti” i Rames miratoi disa nene ne Kodin Penal per te denuar ata individe qe behen shkas per perhapjen e virusit. Po ata zyrtare dhe ai kryeminister qe me vetedije ka fshehur te verteten mbi perhapjen e virusit ne vendin tone, duke shkaktuar mbase mijera te infektuar, sa duhet denuar???

Kujtoj qe vetem nga datat 28 shkurt deri me 9 mars ka patur disa aktivitete masive dhe publike:

-Kongresi i PS ne Pallatin e Kongreseve

-Mitingu i thirrur nga Presidenti Meta ne Bulevard

-Derby midis Tirones dhe Partizanit ( dhe ndeshjet e tjera te kampionatit)
-Festimet nga grate dhe mesuesit e 7-8 marsit

Te gjitha aktivitete me grumbullime nga me masivet, por Rama dhe zyrtaret e tij i lejuan duke fshehur te verteten per interesa te tyre meskine!

Sa shqiptare mund te jene infektuar ne ato dite?

Sa prej tyre kane gjetur vdekjen?

Kjo eshte vrasje me dashje, eshte krim me vetedije te plote.

A do mbash pergjegjesi per kete Edvin, apo do vazhdosh me DENGLA.

1 25

2 24