Si në kohën e diktaturës, vemja e Tiranës shkatërron rrethimin e vendit të shenjtë

Perdhoset nga Lal Plehu tempulli e Shenjte i Halvetive!
I prishin rrethimin pa asnje paralajmerim Selise Qendrore te Tarikatit te Halvetive!

Lexoni mesazhin shikoni fotot e qytetarit dixhital.

Denoj me ashpersine me te madhe kete akt barbar qe qe perdhos nje tempull te shenjte, fyen dhe lendon rende mijra e mijra besimtare te ketij Tarikati te respektuar me kontribute te çmuara ne historine e besimeve ne Shqiperi. sb

Pershendetje z. Berisha! Po ju dergoj pamje nga akti me barbar i kryer nga bashkia Tirane. Pa asnje paralajmerim fadromat e bashkise kane shembur rrethimin e Selise Qendrore te Tarikatit Halveti, pa asnje komunikim shkresor, asnje paralajmerim. Mafia e ndertimit nuk po ndalet as para ndertesave te kultit.