Qëndrim i ri armiqësor ndaj Shkodrës për Covid19 i Edvin PPP Maskës

Te dashur miq, ne nje akt te mirefilte armiqesor dhe manipulativ kryeepidemiologu Xhahil i Surrelit, Edvin PPPMaska duket ka urdheruar te fshihen dhe te mos tregohen rezultatet e testeve per covid 19 te marra dje Shkoder meqenese ai do te fshehe te verteten edhe ne kurriz te shendetit dhe jetes te qytetareve te ketij qyteti!

Ky akt armiqesor ndaj Shkodres i denoncuar nga ish deputeti Bardh Spahija nuk eshte nje rast i izoluar por element i nje zinxhiri vendimesh dhe qendrimesh kriminale, te cilat bene te mundur perhapjen e epidemise se covid19 ne Shkoder me shume se ne çdo qytet tjeter pas Tiranes.

Keshtu qe nga rastet para e ne vazhdim te Shkodres u vendos nje fshehtesi dhe sekret absurd i cili vazhdon e trashet çdo dite e me shume duke bere te mundur nje perhapje te shpejte dhe te pakontrolluar te covid19 ne qytetin e Shkodres.

Ju ftoj te lexoni denoncimin e ish deputetit Spahia. sb

Bardh Spahia bën deklaratën e fortë: Tamponet e marra dje në Shkodër nuk janë analizuar

http://www.albeu.com/shqiperi/bardh-spahia-ben-deklaraten-e-forte-tamponet-e-marra-dje-ne-shkoder-nuk-jane-analizuar/517493/