PS rrëzon dekretet e Presidentit për ligjin Anti-KÇK dhe për pronat

Komisioni i Ligjeve ka rërzuar me dekretin e presidentit Ilir Meta për ligjin “Anti KÇK”. Me votat e deputetëve të mazhorancës është votuar për rrëzimin e dekretit.

Deputetet e opozites parlamentare Alban Zeneli, Korab Lita dhe Andi Përmeti kanë votuar pro dekretit.

Edhe dekreti për pronat i kthyer nga presidenti Meta është rrëzuar. Dekreti i Metës për pronat është votuar nga të gjithë anëtarët për tu rrëzuar.