PD publikon të dhënat e zyrtare, nxjerr zbuluar gënjeshtrën e Ramës: Shqipëria e fundit në Europë për ndihmën ekonomike

Shqipëria në mënyrë absolute është e fundit jo vetëm në rajon, por dhe në botë! Sot sipas FMN qeveria shqiptare ka anagazhuar 1,3% të GDP për ekonominë dhe grupet sociale.

Dhe kjo është akoma në letër, sepse vetëm 5 mln euro janë shpërndarë për biznesin e vogël dhe fondi i garancisë është joefektiv!

Edi Rama, njerëzit po vuajnë, lëri gënjeshtrat dhe propagandën! Anullo koncesionet, ndrysho buxhetin, vendos çdo burim në funksion të mbështetjes për njerëzit dhe ringritjes së ekonomisë!

Nuk ka pushtet e përfitim personal që vlen më shumë se jeta dhe mirëqenia e shqiptarëve!