Orjola Pampuri sjell dëshmitë: Qytetarët rrëzojnë propagandën e shëmtuar të Ramës

Dëshmitë e qytetarëve rrëzojnë propagandën e shëmtuar të qeverisë. Shumë të moshuar janë braktisur pa asnjë ndihmë. Pa ushqime, pa ilaçe ata janë pasqyra e vërtetë e qeverisjes së Edi Ramës.

Problemet e qytetarëve nuk zgjidhen me teatrin e telefonatave të kryeministrit.

Njerëzit po e bëjnë sakrificën, prandaj menaxhimi profesional dhe jo shoë politik është çfarë duan qytetarët nga qeveria. 👇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here