Juristi i burgut infektohet me Covid-19, vetëkarantinohet drejtori

Juristi i burgut të Rrogozhinës dyshohet se është infektuar me COVID-19.

Burime bëjnë me dije se, zyra e juristit është dizinfektuar ditën e djeshme. Ai ka shfaqur simptomat duke detyruar autoritetet t’i marrin tamponin për të kryer analizat.

Në orët e ardhshme pritet përgjigjia për të konfirmuar dyshimet e infektimit me koronavirus të juristit të burgut të Rrogozhinës.

Ndërkohë që drejtori i burgut është vetë karantinuar pasi ka pasur kontakte të shpeshta me juristin.

Si juristi dhe drejtori i burgut jane banorë të Tiranës.

Juristi është rreth 40-vjeç.