Bie ndjeshëm numri i viktimave nga Covid-19 në Itali

Numri i viktimave nga COVID-19 në Itali ka rënë ndjeshëm.

Pas gati një muaji numri i viktimave ka shënuar poshtë shifrës 500, ku brenda 24 orëve është regjistruar shifra 431.

Ata që komunikohen në këtë të Dielë të Pashkëve janë të dhëna që të gjithë shkojnë në një drejtim të qartë: shpresë.

Të sëmurët, seriozë dhe më pak seriozë, të dhënat e rikuperuara, të pozitivëve të rinj (veçanërisht në lidhje me shtupet e kryera) dhe të njerëzve aktualisht pozitivë po zvogëlohen.

Për të gjetur një ditë me më pak viktima duhet të shkojmë më 19 mars ku numri ka qenë 427.

Numri i viktimave në total ka shkuar në 19899, ndërsa të shëruar kemi 34211.

Gjithashtu është ulur edhe numri i personave që janë në terapi intensive duke shkuar në 3343, pra 38 më pak se dje.

Numri i të vdekurve në botë që lidhen me Koronavirus është 112222.