Basha falenderon SHBA për pajisjet mbrojtëse për mjekët

Kryetari i PD, Lulzim Basha ka falenderuar SHBA për ndihmën me pajisje mbrojtëse për mjekët.

“Falenderime dhe mirënjohje @USAmbAlbania dhe aleatit tonë strategjik 🇺🇸 për ndihmat kaq të nevojshme në paisje dhe veshje mbrojtëse për personelin tonë shëndetësor! Nuk jemi vetëm! #ditemetemira”, shkruan Basha.

333