Alibeaj: Rama refuzon të japë llogari për tenderin e paracaktuar të ushqimeve. Ja pyetjet që presin përgjigje prej tij

Enkelejd Alibeaj: Rama refuzon të japë llogari për tenderin e paracaktuar të ushqimeve. Ja pyetjet që presin përgjigje prej tij

Edi Rama refuzon të japë llogari për tenderin e paracaktuar të ushqimeve.

Pse iu dha një kompanie kompjuterash?

Si u informua Olta Xhaçka që kompania e kompjuterave 6 ditë para tenderit ishte regjistruar dhe si kompani ushqimesh?

Pse tenderi për rezervat e shtetit u vonua gati një muaj nga shpërthimi i epidemisë?

Pyetjet janë të thjeshta, por Edi Ramës i merret goja dhe nuk ka asnjë përgjigje për skandalin me bukën e gojës së shqiptarëve në ditën e tyre më të vështirë.

Shqiptarët duhet të dinë kush fshihet pas këtij skandali. 👇