Turp e faqja e zezë, kryeministër! Ju çdo gjë e perdorni thjesht e vetëm për show!

Nga Ilir PECNIKAJ

Deri dje ky kllouni jonë, naltgjatësia dhe udheheqesi jonë global, nuk kishte veshje mbrojtëse për personelin e infektivit, ku shumë mjek dhe infermjere janë infektuar sepse nuk kishin as maska.

Dje që mori nga Turqia një pjesë, sot del dhe ben show në Rinas me veshje të tilla.

O udheheqes global a nuk ju kanë thënë ato mediokrit që ke rreth e rrotull se materiale te tilla mbrojtese perdoren vetem në ambiente të infektuara ku shkalla e biosigueiseduhet të jetë me e madhe se 2?! Harrova, ju nuk keni nevojë për këshilla, sepse ju jeni një gjitholog….

Ju cdo gjë e perdorni thjeshtë e vetem për show, pa llogaritur se cdo show i juaj paguhet nga shqipetaret.

Turp i madh naltgjatesi.

Këto djem dhe vajza që shkuan vullnetar me mision për të ndihmuar në perballimin e pandemisë në Itali, për të gjithe shqiptaret janë një vlerë dhe të gjithë ne duhet të ndihemi krenar për ta. JENI KRENARIA JONË!!!

Por nuk mund të pajtohem kurrsesi me përdorimin që ju bën Kryeministri “si një ndihmë e qeverise shqiptare per popullin Italian” ËSHTË NJË GËNJESHTËR E MADHE.

Ata të gjithë kanë aplikuar në thirrjen e qeveris Italiane, Ministrin se Shendetsise ( https://www.webmagazine24.it/medici-per-covid-bando-task-f…/) 300 Mjek per COVID…

Të vetmen gjë që mund të ketë bër qeveria jonë është, se ka hapur aeroportin e Rinasi, permes një kontrate me qeverin Italiane dhe kaq.
Krenar per ju motra dhe vëllezër!!!

Turp për ju z. Rama, për propoganden e ndyre që beni me ta.

Ke marr nga një mask në javë për mjek, dhe pse një sasi kaq e pa mjaftueshme, ju nuk ngurroni te bëni shown e radhës.

Turp…turp…turp!

3333

91391983 10207446875087443 634113425462525952 n

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here