Trump jep lajmin e madh: Dy substancat që mund të kurojnë Covid-19 dhe të ndryshojnë historinë e mjekësisë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ka njoftuar këtë pasdite se FDA, (Organizata e Ushqimit dhe Ilaçeve), ka arritur të zbulojë se janë dy substanca, që të përziera së bashku mund të kurojnë COVID-19.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale Trump shkruan, se ky kombinim mund të ndryshojë historinë e mjekësisë, dhe se FDA ka arritur të “lëvizë malet”.

“Hidoksiklorikina&azitromicina, të marra bashkë kanë një mundësi reale që të jenë një nga lëvizjet më të mëdha ndryshuese në mjekësi. FDA ka lëvizur malet, faleminderit! Shpresoj që të dyja, (H punon më mirë me A) të vihet menjëherë në përdorim! Njerëzit po vdesin, lëvizni shpejt dhe zoti bekoftë këdo!”,shkruan Trump në rrjetet sociale.