Edhe Drejtoresha e Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor e infektuar me Covid-19

Rezulton pozitive me COVID-19, Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Mirela Cami. Ende nuk dihet se ku është infektuar Mirela Cami.

Pasi i janë shfaqur shenjat, Cami ka bërë testin, ku ka rezultuar pozitive me koronavirus. Mësohet se deri të enjten ajo ka pasur kontakt me stafin.

Më herët është infektuar me COVID-19, drejtori i Urgjencës, Skënder Brataj. Deri tani në Shqipëri janë shënuar 9 viktima dhe 186 të infektuar me Covid-19.