Zjarr i madh në Xhafzotaj, situatë alarmante nga shpërthimet…

Një servis makinash në Xhafzotaj është përfshirë nga flakët. Shkaqet e këtij zjarri të madh ende nuk dihen.

Pesë zjarrëfikëse në vendin e ngjarjes. Mësohet se situata është seriozë dhe ka sjellë vështirësi për zjarrëfikësit. Ka shpërthime të vazhdueshme. Mësohet se nga zjarri po shpërthejne sebratorët e makinave.

Kërkohen përforcime nga Tirana. Situata paraqitet alarmante.

zjarr