Zhduket ngarkesa prej 1.3 tonë kokainë, reagon Berisha

Ish-Kryeministri Berisha ka reaguar për zhduklen e maunes me 1.3 ton kokainë. Berisha shkruan në reagimin e tij se, një ngarkesë prej 1,3 ton kokainë me vlerë tregu 300 milion euro u zbulua në një magazinë në një fshat të Maqedonisë së Veriut. Ngarkesa ishte shkarkuar nga nje anije ne portin Bar te Malit të Zi, prej aty kokaina e ngarkuar në kamion ka hyrë nga Hani i Hotit në Shqiperi dhe pas një pushimi shplodhës në Xibrakë ka kaluar në Qafë Thanë pa i hyrë ferra në kembë!

Reagimi i plotë

Super xhalo me 1.3 ton kokaine
Zhduket ngarkesa prej 1.3 tone Kokaine

Miq, nje ngarkese prej 1,3 ton kokaine me vlere tregu 300 milion euro u zbulua sot ne nje magazine ne nje fshat te Maqedonise se Veriut. Ngarkesa ishte shkarkuar nga nje anije ne portin Bar te Malit te Zi. Prej aty kokaina e ngarkuar ne kamion ka hyre nga Hani i Hotit ne Shqiperi dhe pas nje pushimi shplodhes ne Xibrake ka kaluar ne Qaf Thane pa i hyre ferra ne kembe!

Mirepo policia e Maqedonise se Veriut njofton se ajo ka konfiskuar gjithsej 1 kg kokaine nga 1,3 ton qe ishte kokaina ne banane dhe se ka arrestuar dy shofere dhe nje magazinier.

Problemi ketu komplikohet dhe lind pyetja se ku shkuan 1299 kg kokaine. U zhduken gjate rruges nga Qaf Thana ne Shkup? Apo u shkarkuan ne afersi te Xibrakes ku thuhet se prej dy vitesh funksionon nje fabrike e madhe mielli i Partise?!?

Per me shume lexoni artikullin e meposhtem! sb

https://joqalbania.com/artikull/693456.html