Të rinjtë e FRPD, protestë para kryeministrisë në orën 12:30

Forumi Rinor i Partisë Demokratike në orën 12.30 organizon një protestë në sheshin para kryeministrisë, me rastin e 20 shkurtit, ditës së rrëzimit të bustit të diktatorit.

Në njoftimin e FRPD thuhet se, gjatë protestës do të ketë fjalë të studentëve nga Tirana dhe rrethet.

Njoftimi

Me rastin e 20 shkurtit, ditës së rrëzimit të bustit të diktatorit, Forumi Rinor i Partisë Demokratike në orën 12.30 organizon një protestë në sheshin para kryeministrisë, ku do të ketë fjalë të studentëve nga Tirana dhe rrethet.