“Shef, jemi pa bukë! Çfarë janë këto poshtërsira që bëjnë këta qelbësirat”?

Punëtorët e uzinës së naftës në Ballsh kanë vazhduar edhe sot protestat e tyre.

Të mbledhur përpara uzinës ata shprehen se nuk lejojnë që mallin e tyre ta mbajnë hajdutët.

Një prej punëtorëve u shpreh se kërkojnë pagat e prapambetura dhe të fillojë puna në uzinë sa me shpejt.

“Po vdesim për bukë”, u shprehen banorët.

“Jemi në dijeni të problemit. Banorët të vijnë te Komisariati Mallakastër do të vazhdojnë procedurat ligjore me kallëzim ndaj kompanisë për të drejtat”, u shpreh Polici.

Ndërsa një prej banorëve iu drejtua: Shef jemi pa bukë, Punonjësi i policisë theksoi se çështja do të ndiqet në rrugë ligjore.

Mes banorëve, punonjësit të policisë dhe sipërmarrësit të rafinerisë pati debate për kërkesat e tyre. Banorët theksuan se nuk lejojnë që mallin e tyre ta mbajnë hajdutët. “Çfarë janë këto poshtërsira që bëjnë këta qelbësirat”, shprehen të revoltuar banorët./abcnews.al