Profesori i Oxfordit: Qeveria “Rama”, regjim i narko-mafias

Një tjetër deklaratë e fortë nga një prej njerëzve me mjaft peshë në arenën ndërkombëtare dhe në fushën e shkencës.

Profesori i Oxfodit, Marc Almond reagon kunder narkoqeverise Profesori i historisë bashkëkohore në Univeritetin e Oxfordit ( Britani e Madhe ) e ka quajtur qeverinë Rama si “regjim i narko-mafies” i cili konsiderohet i tillë megjithëse është kandidat i BE.

President Meta ka thirrur protestë ne 2 Mars. Profespori, Almond ironizon me tej regjimin e Narco-Mafias duke u shprehur se eshte kandidat per vend anetar ne BE.

Almond i beri keto komente gjate nje postimi te shkurter ne rrjetet sociale.