Një ditë ndryshe e kryetarit Basha: Me Verën, pensionisten që…

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka postuar një foto në faqen e tij sociale, ku e ka nisur ditën ndryshe…

Basha shkruan se, pensionistja Vera është si shumë të tjerë që kujdesen mes sakrificave për familjen.

Postimi i kryetarit Basha

#moment
Me Verën, gjyshen që çdo ditë e nis me pazaret dhe preokupimin për t’i gatuar familjes. Pensionistja që si shumë të tjerë në Shqipëri kujdesen mes sakfricave për fëmijët, nipërit dhe mbesat.

83921675 2926355300748965 5148901369624657920 o