Na u hiq sysh, Rama!

Nga Elona CASLLI

Ke dështuar me sukses të plotë, Rama! Mos ki kurrfarë dyshimi për suksesin e dështimit tënd!

Dështove me sukses, kur formove kabinetin qeveritar. Ithtar i pandreqshëm i mediokritetit.

Një tufë me njerëz mediokër, që qelben era padituri dhe arrogancë, sa herë hapin gojën.

Njē tufë horrash, që nuk ngrihen dot as në nivel mendimi dhe as në nivel dashurie, pasi janë të aftë veçse të kërcënojnë dhe të përdhunojnë.

Një tufë femrash, që nuk do të bëhen kurrë gra, pasi mendimi dhe qëndrimi i tyre, i redukton vetëm në qënie të afta për t’u riprodhuar dhe asgjë më tepër!

Një tufë spiunësh, servilash dhe të paaftësh përbëjnë ushtrinë tënde!

Ç’mjerim të jesh në krye të një ushtrie të tillë!

Post Scriptum- Na u hiq sysh, Rama!