Kush urdhëroi heqjen e këtyre fotove në QSUT? Berisha: Qëndrim mafioz ndaj Koronavirusit

83

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, dje në orët e darkës shefja e shërimit Infektiv në QSUT ka publikuar dy foto në Tnstragam të cilat tregojnë mjekët të veshru me mjete special kundër koronavirusit, por këto foto janë fshirë menjëherë pas 1 minute.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Denocon qendrimin mafioz qe Edvin Hajduti dhe ndrikull Hajnia mbajne ndaj Koronavirusit!
Kush urdheroi heqjen e fotove te postuara? sb