Hasa i përgjigjet avokatit të Edmond Begos: Taulant Balla mos të fshihet pas…

Ish-deputeti i PD, Endri Hasa i përgjigjet avokatit të Edmond Begos, Taulant Ballës. “Mos të fshihet pas avokatit të mikut të tij trafikant droge, por të dalë nga skuta luksove e ta mbrojë vetë Begon”, shkruan Hasa në një postim në Facebook.

Postimi i plotë i Hasës

Taulant Balla 🤡 të mos fshihet pas avokatit të mikut të tij trafikant droge, por të dalë nga skuta e tij luksoze dhe ta mbrojë vetë Edmond Begon. Pasuria e mikut të Taulant Ballës duhet të jetë që sot objekt verifikimi nga ligji anti KÇK, pasi Edmond Bego është i dënuar për trafik ndërkombëtar droge.

Pas miqësisë me Taulant Ballën, Edmond Bego ka marrë mbi 14 milionë euro para publike në mënyrë të paligjshme. 💰

1. A gjen dot Policia rrugën që të verifikojë mikun trafikant droge të Taulant Ballës?

2. A do të verifikojë edhe pushtetarët që po e mbështesin atë për të pastruar paratë e drogës me projektin 60 milion euro të zhvendosjes së Lumit Lana?

Me propagandë bajate nuk mund të mbulohet dot e vërteta: KÇK nuk e lufton dot KÇK!☠

tt