Gazetari te Kongresi i PS: Këta të vjedhin anëtarin e Gjykatës Kushtuese, jo më…

Gazetari Ismet Drishti po ndjek punimet e Kongresit të PS-së, ndërsa ka postuar dhe një foto në Facebookun e tij ku shihet teksa lidh stativin e tij te një nga hekurat e Pallatit të Kongreseve.

Duke lidhur stativin e kameras te kongresi i PS!

Këta të vjedhin anëtarin e gjykatës kushtetuese e jo më një stativ!”, ka shkruar bashkëngjitur fotos Drishti duke e shoqëruar dhe me emoj të qeshurash.

2 64