Dosja 339/ I hiqet mbrojtja fizike gjyqtarit që firmosi arrestimin e Avdylajve

Komisioni i Mbrojtjes Fizike i hoqi gjyqtarit Bib Ndreca mbrojtjen e posaçme fizike.

Ndreca ka patur dosjen e bujshme ‘Nr.339’, sipas të cilës konfirmohet vjedhja e votave dhe ndikimi në rezultatin e zgjedhjeve në zonën e Shijakut përmes blerjes dhe shantazhit nga grupi i Avdylajve.

Në këtë dosje përfshihet edhe kryebashkiaku Vangjush Dako, i cili është përgjuar duke folur me njërin prej vëllezërve Avdylaj në lidhje me procesin e votimeve në këtë zonë.

dako avdyli