Video/ PD: Edi Rama nuk dëgjonte kur opozita denonconte kanabizimin e vendit…

Partia Demokratike ka publikuar një video ku parqiten të detajuar qëendrimet e Edi Ramës për problemin e kultivimit dhe trafikimit të drogës.

Pas publikimit të një reportazhi në median italiane ku thuhej se kultivimi i drogës është rritur me 1200 për qind, Partia Demokratike i ka shtruar disa pyetje Kryeministrit Edi Rama.

Postimi i polotë
Edi Rama nuk dëgjonte kur opozita denonconte kanabizimin e vendit.

Edi Rama nuk dëgjonte kur media shqiptare dhe ajo ndërkombëtare publikonin shifrat alarmante të mbjelljes së kanabisit.

Edi Rama nuk dëgjonte as kur raportet e huaja e rendisnin Shqipërinë si prodhuese dhe eksportuese të kanabisit. Edi Rama ende nuk dëgjon alarmin e kanabizimit që vazhdon të bjerë!
Edi Rama ka dështuar!

https://www.facebook.com/partiademokratike/videos/464779881077045/?epa=SEARCH_BOX