Studentët nuk mashtrohen sërish! Të revoltuar për të drejtat e tyre minimale që…

“Studentët nuk mashtrohen sërish! Studentët janë revoltuar për të drejtat e tyre minimale që nuk ua garanton shteti i oligarkëve!, tha sot Ina Zhupa, zëdhënësja e PD, duke komentuar protestën studentore që ka nisur në Tiranë sërish pas një viti, në vazhdën e protestës më të madhe studentore që pas viteve ’90, që u zhvillua dimrin e kaluar.

“Askush më shumë se studentët garanton që të bien regjimet, ka nënvizuar Zhupa, kur ata bashkohen dhe revoltohen gjithçka është e mundur”!

2 42

3 32

4 17