Përplasje tek zona e Medresesë! Policia ndërhyn me dhunë, banorët: Veliaj po na grabit pronën!

Dhjetra banorë po prtestojnë tek zona e Medrsesë në Tiranë, pasi banesat e tyre po shemben me urdhër të kryebashkiakut Veliaj. Banorët theksojnë se janë në proces gjyqësore dhe sipas tyre është e papranueshme që IKMT po fillon ndërhyrjen, pa pasur një përgjigje nga Gjykata.

Banorët shprehen se toka është e tyrja po ashtu edhe ndërtesa. “Bashkia nuk ka asnjë pronë këtu. Veliaj kërkon të na e marrë pronën me forcë”, u shpreh një banore.

Ndërkohë mediat nuk janë lejuar që të filmojnë, protesatën e qytetetarëve. Po ashtu banorët janë konfliktuar edhe më policinë.