Përdor vizitën në Berlin për të mbuluar tradhëtinë e tij!

Nga Sali BERISHA

Edvin tradhetari perdor viziten ne Berlin per te mbuluar tradhetine e tij!
Miq, dje Edvin Kristaq Tradhetari, Hajduti, Droga etj etj, perdori viziten e tij ne kancelarine gjermane per te share e sulmuar pas takimit me Merkel si nje rrugaç ordiner, si nje halabak kryeminister, si nje tradhetar i kombit te tij, kryeministrin e Republikes se Kosoves, Ramush Haradinaj.

Shkaku i sulmit te tij te shpelare, nuk po them te pafytyre sepse tradhetaret nuk kane fytyre, ndaj Kryeministri Haradinaj eshte nje dhe vetem nje: Ramush Haradinaj i dogji ne dore ne Berlin horrave te kombit hartat e ndarjes se Kosoves dhe me pas edhe harten e Jugosllavise se Re, ne te dy rastet projektin e Serbomadhise per te cilin punojne si skllever tradhetaret faqezinj te kombit; Esad Toptani i Ri, Miladini shqipfoles dhe Baton Stanishiqi.

Me keto qendrime patriotike dhe kombetare, Ramush Haradinaj nxori ne driten e diellit para shqiptareve dhe mbare botes aktin e tradhetise se larte kombetare te Esad Toptanit te Ri, Miladinit shqipfoles dhe Baton Stanishiqit. Ai u be dige e pakapercyeshme e akteve dhe perpjekjeve antishqiptare te kesaj trojke armike e betuar e qenies shqiptare.

Miq, te perdoresh pastakimin me kancelaren gjermane per ti derguar Kosoves dhe kombit gjuhen e sharesit funderrine, deshmon se rezultati i vetem i takimit ishte mundesia per te share si mjeran pas takimit kryeministrin e Kosoves martire ne emer te padronit tend ne Beograd dhe per te maskuar sadopak vulen e tradhetarit qe more ne samitin e Berlinit.! sb