Mjekët rrisin në mënyrë artificiale numrin e check-up që të mbushin xhepat e Vlima Nushit dhe Edi Ramës

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka bërë publik një tjetër mesazh, i cili denoncon skandalin e madh që po ndodh me check-upin në Shqipëri.

Sipas qytetarit digjital, mjekët të gjendur nën presion dhe të kërcënuar me vendin e punës po rrisin në mënyrë artificiale numrin e check-up, në mënyrë që të mbushin xhepat e Vlima Nushit dhe të Edi Ramës.

Qytetari thekson se mjekët po sjellin njerëz të afërt të tyre duke përdorur identitetin e qytetarëve që jetojnë jashtë vendit, në mënyrë që të plotësojnë shifrat që ju është urdhëruar nga rilindasit.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Vjedhje klamoroze me Check-upin nga ndrikull Nushi dhe Edvin Koleke Hajduti!

Miq, denocohet vjedhje me mashtrim deri ne 50% te fondit te Check-up nga familjet e bllokut hoxhist, ndrikulla famoze Vilma Nushi me Edvin Koleke Hajdutin.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Mirmengjes prof. Berisha.

Shumë mjekë pohojnë se e rrisin ne menyre artificiale nr e check-up, ve , sepse i penalizojne me gjoba nqs nuk arrijne minimumi 2 ne dite.

Kësisoj hyjnë ne sistemin e te dhënave ,ne rregjistrin elektronik te pacientëve , nxjerrin ID të personave qe nuk janë rezidente dhe sjellin njerez te tyre në mënyrë të përsëritur për të kryer check-up .

Jam i sigurtë se mbi 50% e check-up janë për persona që nuk kanë qenë kurrë nëpër kabinetet e check-up te Vilma Nushit, por qe i ofrohen pa asnjë kusht falas nga QSh shtetërore !