“E pi për Shefin, e blenë për Shefin, e shet për Shefin”…

Gazetari Ylli Dylgjeri ka reaguar në rrjet lidhur me videon e publikuar ku pretendohet se është Kryebashkiaku i Bulqizës, Lefter Alla, duke konsumuar kokainë. Alla ka mohuar se në video është ai dhe e cilëson si montazh atë.

Ndërkohë Dylgjeri shkruan se kokaina është një drogë që ndryshe nga të tjerat nuk të shkakton varësi fizike, por vetëm politike nga Shefi.

Postimi i Dylgjerit

Droga? Çfarë është me dy fjalë?

Heroina është një drogë që shkakton varësi të fortë dhe që ka veti kundra … Shkakton varësine fizike ndryshe nga drogat e tjera…

Cocaina është një drogë që ndryshe nga të tjerat nuk të shkakton varësi fizike por vetëm politike nga Shefi.

E pi për Shefin, e ble për Shefin, e shet për Shefin…