E pabesueshme! Policia ndalon 82-vjeçarin për një xham të thyer…

Policia në Mat, ka shoqëruar nga ora 10 e paradites 82 vjeçarin Hajredin Rami. I moshuari ka thyer një xham te dera e Bashkisë pasi kërkonte ndërhyrjen e saj për zgjidhjen e një konflikti për një ndërtim të paligjshëm.

I biri Sokoli, pohoi se ka marrë dijeni pasdite për këtë veprim radikal policor. Rami kërkon ndihmë nga forcat e rendit.

Duket se 82 vjeçari, një familje e njohur e djathtë, ka alarmuar qeverisjen e rendit dhe atë lokale në Mat, pasi nuk merren dot me denoncimin e bëre prej tij.

pol