Dokumenti: Kryebashkiaku i Ramës në Cerrik me urdhër nga lart spastron administratën nga “armiqtë politikë”

Ish-deputeti i PD, Luçiano Boçi ka zbuluar dokumentin ku krytari i Bashkise Cerrik me urdhër nga lart po spastron administratën nga “armiqtë politikë”. Ndërkohë Rama mban ende në deryrë bashkiakë të lidhur me krimin dhe përdorues droge.

Postimi i plotë i Luçiano Boçit

Ja si kryebashkiakët e emëruar nga Rama, spastrojnë administratën nga “armiqtë politikë”, megjithë përbetimet e dikurshme për moscënim të punonjësve!

Me një shkresë analfabetësh juridikë, në të cilën në fillim parashtrohet si arsye “ristrukturimi” dhe më poshtë nxirret “shkelja”, Kryetari i Bashkisë Cërrik, hakmerret ndaj kundërshtarëve politikë me largime nga puna, për t’i hequr atyre dhe mundësinë “e bukës”.
Këtë ia kërkojnë “ato lart”.

Këto janë modelet e Ramës në drejtimin e Bashkive:

Të inkriminuar, trafikantë, përdorues kokaine, të paaftë.

Dhe krahas këtyre, të jenë përçues të vijës së partisë dhe hakmarrës politikë shembullorë.

Njërëz të tillë të pavotuar, por të emëruar, e konsiderojnë detyrën si pushtet të dhënë dhuratë dhe shkelin mbi çdo vlerë njerëzore.

d