Denoncimi i fortë: Një prokuror i lidhur me eksponentë të krimit propozohet për në SPAK

Ish-Kryeministrit Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, një prokuror i lidhur me botën e krimit, është kandidat për të qenë pjesë e SPAK, (Prokurora Speciale Anti-Korrupsion).

Sipas qytetarit, bëhet fjalë për prokurorin e rrethit gjyqësor Pogradec, Sotir Kllapi, i cili sipas tij është propozuar nga eksponentë të krimit të organizuar në Pogradec e Vlorë për të qenë pjesë e SPAK.

“Kandidati i ri për SPAK denoncohet publikisht si kockë mafioze! Qytetari dixhital kërkon ballafaqim me të në gjykatë për akuzat e tij!”, shkruan ish-kryeministri.

Qytetari që ka bërë denoncimin, fton Kllapin ta kallëzojë në prokurori nëse pretendon se faktet që thotë ai janë të pavërteta.

Postimi i plotë i ish-Kryemibnistrit Berisha

Kandidati i ri per SPAK denoncohet publikisht si kocke mafioze!

Qytetari dixhital kerkon ballafaqim me te ne gjykate per akuzat e tij! sb

I nderuar Dr. Sot jam vene ne dijeni se eksponente te krimit te organizuar ne Pogradec dhe Vlore te denuar me vendim Gjykate te formes se prere per trafik nderkombetar te lendeve narkotike kane propozuar per Prokuror te perkohshem ne Spak nje mikun e tyre edhe ky eksponent i krimit te organizuar i cili quhet Sotir Kllapi dhe aktualisht eshte Prokuror Rrethi ne Pogradec.

Ky Prokuror i lidhur kembe e krye me keto eksponente te krimit te organizuar ka mbi nje vit qe nuk regjistron nje procedim penal per te cilin e ka pas urdheruar Gjykata me vendim te formes se prere vetem per arsye se ju prish terezine eksponenteve te krimit te organizuar te cilet i ka miqte e tije dhe po pastrojne produktet e vepres penale ne bashkpunim me njeri -tjetrin.

Gjithashtu dua te bej me dije se per kete Prokuror,ish Prokuroria e Krimeve te Renda sot Spaku ka regjistruar nje procedim penal per grup te strukturuar kriminal ,per te cilen kane dijeni edhe Prokuroret e Spakut.

Perfundimisht kerkoj qe ky mesazh te behet publik se bashku me emrin tim pasi organet e reja te drejtesise po i komandon krimi i organizuar.Gjithashtu e ftoj eksponentin e krimit te organizuar Sotir Kllapi aktualisht Prokuror i Rrethit Gjyqesor Pogradec te me beje kallzim nqs keto te dhena nuk jane te verteta.