Bejtexhiu u tregon përralla fëmijëve në kohë “kolere”: A po pozoj mirë?

Kryeministri Edi Rama është bërë më qesharak se kurrë në daljet e tij në zonat e prekura nga tërmeti ku shihet duke bërë batuta të rëndomta deri në tallje me fëmijët e rënduar nga pasojat e tërmetit. Aq qesharak është sa duket si një babagjysh që tregon përralla për fëmijët në këtë kohë të vështirë…

Rama dominon të gjithë hapësirën mediatike në vend, nga orët e para të mëngjesit e deri në mesnatë që pas tragjedisë së 26 nëntorit.

Të gjitha ngjarjet transmetohen live, kurse ekipi i tij kujdeset deri në detaje që makineria propagandistike të funksionojë siç duhet.

E gjitha duket një strategji për marketing politik, nisur edhe nga këto foto.

Një vajzë e re kujdeset që të filmojë dhe transmetojë live në Facebook të Edi Ramës. Kurse ky i fundit kuptohet se sa merak e ka kameran dhe mënyrën se si po pozon para saj.

4 2

1 5

2 4

3 4

5 1