Studentët: Protestat nisin më 4 Dhjetor

Studentët do të nisin protestat më 4 dhjetor. Një student I është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se, ndjehen nën presion sëbashku me prindërit e tyre nga qeveria e Ramës.

Berisha e ka cilësuar protestëne  studentëve si një uragan dhe u uroj atyre suksese në protestat që pritet të nisin meë 4 dhjetor.

Postimi ish-Kryeministrit Berisha

Uragani studentor fillon me 4 dhjetor!

Lemeritet Edvin Mafia, mediat e tij censurojne lajmin! Suksese studenteve!! sb

77023534 1433647676796135 4135385471129747456 n